Volg ons via:
telefoonnummer

Cursus Magento

Wanneer u uw Magento website laat ontwikkelen door Magento-manager dan krijgt u bij oplevering van uw website een cursus Magento. Na deze cursus zult u in staat zijn helemaal zelf uw website te onderhouden. Uiteraard zullen wij u ondersteunen wanneer u er een keertje niet uit komt. Dat is onze service!


Magento training

Het is ook mogelijk om via ons een (extra) Magento training te volgen. Is uw kennis van Magento bijvoorbeeld wat weg gezakt, bent u met een nieuwere Magento versie gaan werken of wilt u uw kennis gewoon weer even ophalen? Dat kan! Wij kunnen een-op-een met u de Magento mogelijkheden doorlopen zodat u na afloop weer prima in staat bent het onderhoud aan uw website zelf te verzorgen. 

 

Mgnt-manager

Mgnt-manager is de Magento expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom Magento. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken. 
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw Magento werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat